F.v. Odd Reitan, Kjøpmann Bente Egell-Johnsen, Ole Robert Reitan, Jan Frode Johansen.
F.v. Odd Reitan, Kjøpmann Bente Egell-Johnsen, Ole Robert Reitan, Jan Frode Johansen.

Bente er Kjøpmann for Norges beste REMA 1000-butikk

Årets butikk 2015 er kåret og det ble REMA 1000 Stathelle. Kjøpmannen blir omtalt som en helt i sitt lokalmarked.

21.08.2016 00:19

Fra seg av glede mottok Bente Egell-Johnsen den største hedersbetegnelsen en REMA 1000-Kjøpmann kan motta under matvarekjedens riksmøte i helgen.

- Dette er ikke min pris, den er vår! Og den har vi jobbet veldig hard for, sier Bente og henviser til sine gode medarbeidere i på REMA 1000 Stathelle.

-  Bente er en fantastisk REMA 1000-ambassadør og har både hodet og hjertet med seg på jobb hver eneste dag. Ikke rart hun blir satt pris på av kundene sine og får gode resultater når hun er så blid og arbeidsom. Samtidig er hun en god leder og har et fantastisk team med seg i butikken, sier Ole Robert Reitan administrerende direktør, REMA 1000.

REMA 1000 Stathelle ligger utenfor Porsgrunn, og der sies det følgende om det populære bedriftslederen: «Kundene handler ikke bare på REMA 1000 Stathelle, de handler hos Kjøpmann Bente».

- Bente er en helt i sitt lokalmarked. Hun er en eksepsjonist innen REMA 1000-konseptet og motiverer til vinnerkultur både i sin butikk og region, men også i hele landet med sin positive og offensive holdning, sier administrerende direktør for REMA Franchise, Jan Frode Johansen, som delte ut prisen fra scenen i Trondheim sammen med Reitan.

Ansvarspris for integreringsarbeid

Ansvarsprisen deles ut for tredje gang i REMA 1000, og den nye prisen har raskt fått en høy status i organisasjonen. Prisen går til REMA 1000-mennesker som har utmerket seg ved sitt engasjement for samfunnet og har vist ansvar langt utover det som forventes av dem. Årets vinner er Kjøpmann på REMA 1000 Seljord – Atle Bringsås.  Atle er en viktig bidragsytere i sitt lokalsamfunn og har gjennom 20 år tatt inn to flyktninger i året for å drive språkopplæring.

-  Atles innsats for integrering betyr mye for samfunnet, og ikke minst for enkeltmennesker. Han er et forbilde for alle sine medarbeidere og er en flott ambassadør for REMA 1000, sier Mette Fossum Beyer, direktør kommunikasjon og samfunnskontakt i REMA 1000. Hun delte ut ansvarsprisen under Riksmøtet der samfunnsansvar var tillagt stort fokus i programmet.

-  I REMA 1000 jobber vi med samfunnsansvar i hele vår verdikjede, helt fra jord til bord og også i lokalmiljøet til den enkelte butikken. Jeg blir rørt når jeg ser hva våre fantastiske Kjøpmenn får til gjennom sitt engasjement, sier Fossum Beyer.

FAKTA:
På det årlige riksmøte samles alle REMA 1000 Kjøpmenn sammen med støtteapparat for å dele informasjon og hente inspirasjon til året som kommer. I år avholdes riksmøtet i Trondheim. Høydepunktet under den store samlingen er kåringen av årets butikk.

Tidligere vinnere årets butikk (tre siste årene):

Ann Kristin Børresen 2012 REMA 1000 Midtveien

Knut Tveter 2013 REMA 1000 Eikli           

Johnny Karlsen 2014 REMA 1000 Signaturgården

Tidligere vinnere Ansvarsprisen:

Sven Ivar Lona 2013 (innkjøp) for sitt sterke standpunkt mot palmeolje.

Mehmet Tekinös 2015 (REMA 1000 Majorstua) For sitt brennende engasjement for å ta vare på sine medmennesker og bidrag til Veien Ut sitt arbeid for rusavhengige.

Amalie Knudsen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 926 66 262
  • E-mail:Amalie.Knudsen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord

REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.

Pressrelease

Årsresultater 2023 - Vekst og investeringer for fremtiden

2023 var et år med solid drift, omsetningsvekst og investeringer. Etter et år preget av sterk konkurranse, global inflasjon og fortsatt uro i...

Pressrelease

Uno-X Mobility kjøper Tungbil Lading AS

For å raskere kunne møte våre kunders og samfunnets behov for mer bærekraftig tungtransport har Uno-X Mobility kjøpt selskapet Tungbil Lading AS....

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO