Miljøvennlig handleveske designet av Jenny Skavlan hos REMA 1000

Jenny Skavlan har i samarbeid med Miljøagentene laget en miljøvennlig handleveske for REMA 1000. Overskuddet av salget går til barnas egen miljøorganisasjon.

26.05.2016 08:00

Hovedformålet med samarbeidet har vært å skape en kul og annerledes handleveske for de som ønsker et miljøvennlig alternativ til den tradisjonelle plastposen. Handlevesken er laget av økologisk og fairtradesertifisert bomull og kan bæres både som sekk og veske.

Handleveskens designer, Jenny Skavlan, har gjennom sitt ektefølte engasjement for gjenbruk og sy-om-prosjekter vist et troverdig ansvar for miljøet og ble i 2014 tildelt «Grønn pris» av daværende miljøminister Trine Sundtoft.

– Gjenbruk, kreativitet, individualisme og miljøansvar henger sammen, og det går aldri av moten. Jeg håper at handlevesken jeg har laget sammen med Miljøagentene kan få flere til å velge denne fremfor plastposen når de drar i butikken, i parken og på stranda, sier Skavlan.

Overskuddet fra salget av handlevesken går til Miljøagentene som REMA 1000 har samarbeidet med siden 2014. Organisasjonen arbeider for å gi barn troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe.

– Gjennom salget av handlevesken vil vi bidra til at Miljøagentene kan fortsette det gode arbeidet de gjør for å engasjere barn og unge i miljøspørsmål. I tillegg synes vi det er ekstra hyggelig å kunne tilby våre kunder en unik og funksjonell handleveske de kan være stolte av – både fordi de gjennom å kjøpe vesken bidrar til miljøet, og fordi den ser bra ut, sier Havva Kara, sjef for miljø og ansvarlig innkjøp i REMA 1000.

Handlevesken har fått navnet «Strike a pose» som er et ordspill for «stryk en pose». For hver gang man benytter vesken spares kloden for nye plastposer. Handlevesken kommer i et begrenset antall og er tilgjengelig i alle REMA 1000-butikker fra torsdag 26.mai. 

Kaia Andresen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 994 28 315
  • E-mail:kaia.andresen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

UTENOMJORDISK MAGI PÅ TRØNDERSK JORD

Om under et år åpner Nye Hjorten Teater, et splitter nytt, privateid folketeater midt i hjertet av Trondheim sentrum. Teatrets initiativtaker er...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025.

Britannia Hotel og Nye Hjorten Teater blir midtpunkt for Tv2 sin storsatsing i Trondheim under SkiVM 2025. Kanalen skal sammen med Britannia Hotel...

Pressrelease

Disse bestemmer hvem som får 2 millioner og blir Årets Ladejarl

Ny jury og sekretariat for neste fire år er på plass. Disse bestemmer hvem som blir vinner av Årets Ladejarl og får to millioner kroner.

Pressrelease

Reitan Retail søker seks ledertraineer

Høsten 2024 skal vi ønske seks nye ledertraineer velkommen til Reitan Retail. Vurderer du å søke på programmet og er nysgjerrig på hvordan det er å...

Pressrelease

Storsatsing på handelseiendom fra Reitan Eiendom

REBUS Handelseiendom AS er en ny storsatsning fra Reitan Eiendom som har som ambisjon å bli det ledende eiendomshuset på handelseiendom. Selskapet...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO