Hushovd sykler landet rundt med REMA 1000-kunder

I fjor ble 3000 små og store syklister med Thor Hushovd og REMA 1000 på sykkeltur landet rundt. Nå står nye byer for tur.

03.04.2016 14:00

Sykkel-touren med Thor Hushovd – arrangert av REMA 1000 og TV2 – flytter seg fra sted til sted i Norge. Lørdag 7. mai går startskuddet i Sarpsborg, før Sykkel-touren flytter seg videre til Bergen, Bodø, Harstad og Oslo.

REMA 1000 og Thor Hushovd samarbeider om å fremme en aktiv livsstil og et sunt kosthold. Etter at samarbeidet ble inngått i 2014 la Thor frem et forslag om å gjøre noe helt nytt – en Sykkel-tour som flytter seg fra sted til sted i Norge – akkurat som Tour de France.

 – Det var fantastisk gøy å ha med så mange på tur i fjor. Nå ser jeg frem til å sykle med store og små i fem nye byer, sier Hushovd.

Sykkel-touren passer for alle -  uansett alder og erfaring. Man velger selv hvor langt man ønsker å sykle og det vil være en egen etappe for de aller minste. Etter målgang vil det være et hyggelig arrangement der deltakerne kan møte Thor Hushovd og kan få en autograf. Det vil også bli servert smakebiter av årets grillprodukter fra REMA 1000.

– Vi vil fremme folkehelsa ved å få med oss folk ut for å sykle sammen med sykkellegenden Thor Hushovd, sier Vidar Riseth, sponsorsjef i REMA 1000. – Vi ønsker å motivere til starten av en ny sykkelsesong for folk flest. Det er derfor vi nå arrangerer fem gratis sykkelturer hvor alle kan delta, sier han.

Det blir delt ut flotte premier, og selve hovedpremien – en unik tur til Tour de France med Thor Hushovd – trekkes helt til slutt blant alle som har vært med og syklet.

Hovedpremien er en svært eksklusiv tur for vinneren med følge, og gir en unik opplevelse av Tour de France. Thor Hushovd reiser sammen med de heldige og åpner opp dørene til Tour de France – slik sirkuset oppleves fra innsiden: De vil sykle deler av etappene samme med Thor, hilse på rytterne, være med der lagene deler ut mat og drikke, og ikke minst ha flotte plasser i målområdet når rytterne kommer i mål. Dette vil rett og slett bli den ultimate Tour de France-opplevelsen! Turen har 18-års aldersgrense.

Mer informasjon om Sykkel-touren finner du på REMA.no

Kaia Andresen
  • Title:Kommunikasjonsrådgiver, REMA 1000
  • Mobile:+47 994 28 315
  • E-mail:kaia.andresen[at]rema.no

Pressemeldinger

Få et nærmere innblikk i nyhetsbildet vårt

Select category
Filter categories

Pressrelease

Ny Commercial Director for Britannia Hotel

Kenneth Enæs-Hanssen blir ny Commercial Director for Britannia Hotel. Enæs-Hansen går inn i en nyopprettet rolle, med overordnet ansvar for...

Pressrelease

Ny administrerende direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i...

Pressrelease

Rabia Khan vinner verdiprisen Årets Ladejarl 2023

Med egen livserfaring og solid fagkunnskap bygger Årets Ladejarl 2023, Rabia Kahn, et mer inkluderende samfunn. Hun er en viktig brobygger og for...

Pressrelease

Her er topp ti til prisen Årets Ladejarl

En av topp ti blir Årets Ladejarl 2023 og får to millioner kroner for sitt arbeid med å skape et varmere samfunn. Prisen gis et enkeltmenneske som...

Pressrelease

Uno-X Mobility vinner Svaneprisen

Svanemerket tildeler Svaneprisen for 2022 til Uno-X Mobility. Uno-X får prisen for sin satsing på Svanemerket bilvask.

Pressrelease

Uno-X blir automatnabo med 7-Eleven langs vei

Uno-X tilbyr billig lynlading, svanemerket bilvask og drivstoff, på over 200 selvbetjente lokasjoner over hele Norge. Snart blir Uno-X også nabo...

Presse og Media

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO