Stange Gårdsprodukter startet som en liten kyllingprodusent utenfor Tønsberg. I begynnelsen var det kun utvalgte restauranter og stjernekokker i Oslo som fikk kjøpe den saftige Landkyllingen. Økt etterspørsel førte til at den lille produsenten ble en eksklusiv samarbeidspartner for REMA 1000.
I dag består Stange Gårdsprodukt-sortimentet av; Landkylling, and, kalkun, villam, sauser, pålegg, pølser og egg. Ikke nok med det, Stange Gårdsprodukter simpelthen elsker å utvikle “rett i ovnen”- produkter som får hvem som helst til å føle seg som en stjernekokk! Helt siden dag én har målsettingen vært å produsere råvare av ypperste klasse. Et gårdsprodukt fra Stange skal alltid være rent, trygt og ærlig, og av beste kvalitet. Dette er et resultat av den langsiktige filosofien om å ta vare på dyr og natur. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene hos Stange Gårdsprodukter og de bruker selvfølgelig en kyllingrase som er sunn og saktevoksende. De har håndplukkede gårder med helt nye driftsbygninger og utstyr for et optimalt oppvekstmiljø.
Kyllingene får miljøberikelser i form av vagler og halmballer slik at de får et variert underlag, og dermed også muligheten til å utvikle muskulaturen bedre. Det som er unikt for Stange-kyllingene er at de har tilgang til naturlig dagslys i sine egne vinterhager. Der kan de gå fritt i et kontrollert variert miljø, hele året.
Det er ikke bare rasen og plassen som er viktig for å få et godt produkt. En av hemmelighetene til den gode smaken ligger også i fôret. I samarbeid med lokale fôrleverandører, Norges beste kokker og Norsk Kylling har Stange Gårdsprodukter utviklet soyafritt spesialfôr som består av erter, potet, hvete, havre, mais, åkerbønner og raps.
Stange Gårdsprodukter benytter dyrevelferdsteamet, rugeriet og slakteriet til Norsk Kylling i Trøndelag. Norsk Kylling sørger for at Stanges retningslinjer, og bransjens og myndighetenes krav følges på gårdene. All Stange-kylling er ECC sertifisert og har fått utmerkelsen «Good Chicken Award».