Mats Zuccarello

Mats Zuccarello er neste kandidat på topp ti. Han mener selv han er heldig som får jobbe med sin lidenskap, nettopp det å spille ishockey. Han brenner for å gi alle barn like muligheter til en barndom hvor man får utfolde seg gjennom idrettsglede, lek, mestring og moro.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er så heldig å jobbe med min lidenskap – nettopp å spille ishockey. Når jeg har fri fra jobben, fokuserer jeg på Stiftelsen min, og der har vi muligheten til å bidra til at idrettsglede kan være noe flere barn får oppleve i oppveksten. Det betyr mye for meg å kunne bidra til å gjøre idrett mer tilgjengelig for barn. Mine beste venner i dag er de samme vennene jeg hadde da jeg drev med hockey på breddenivå. For meg er det dette idretten handler om; være med andre, ha det gøy og leke, utvikle seg sammen som et lag og få de beste venner på veien. Idrett hjelper å bygge identitet, selvtillit og det å bli en del av et fellesskap. Idrett er det beste verktøyet for inkludering av barn, og derfor også et samfunnsøkonomisk gode.

NASHVILLE, TN – OCTOBER 3: Mats Zuccarello #36 of the Minnesota Wild skates against the Nashville Predators at Bridgestone Arena on October 3, 2019 in Nashville, Tennessee. (Photo by John Russell/NHLI via Getty Images)

Hva brenner du for?

Jeg brenner for at idretten skal være for alle, og at ingen barn skal stå på sidelinjen. Det er synd at det i et av verdens rikeste land er barn som ikke får drive med idrett og fritidsaktiviteter grunnet økonomiske barrierer. Det er viktig for meg at barn trives, har det gøy i oppveksten, og gjerne gjennom idretten. Det er også et viktig verktøy i integrering av barn og unge.

Hvorfor tror du at du er nominert til Årets Ladejarl?

Forhåpentligvis er det fordi de også brenner for det samme som meg – at ingen barn skal stå på sidelinjen. Med prispengene vil Zuccarellostiftelsen kunne få til enda mer – i en tid det er stort behov for aktivitet og sosialisering blant barn og ungdommer.

Fortell kort om hvordan du leder- og arbeider verdibasert:

Jeg er utrolig takknemlig for at moren min la til rette for meg i oppveksten. Det var fokus på lek og moro hele veien, og det er verdier jeg har med meg videre inn i NHL og som også la grunnlaget for Zuccarellostiftelsen. Vi skal ikke nødvendigvis oppfostre neste generasjons idrettsstjerner – men bidra til at barn og unge opplever idrettsglede og mestring gjennom breddeidretten.

Verdibasert

Årets Ladejarl

Vinneren av Årets Ladejarl 2021

Vinneren av Årets Ladejarl kjemper for likeverd og utmerker seg som uredd og kompromissløs. Prisen...

Årets Ladejarl

Mats Zuccarello

Mats Zuccarello er neste kandidat på topp ti. Han mener selv han er heldig som får jobbe med sin...

Årets Ladejarl

Jan Christian Vestre

Jan Christian Vestre brenner for å bringe mennesker sammen, bygge tillit, felleskap og følelse av...

Årets Ladejarl

Birgit Skarstein

Neste topp ti kandidat til å vinne Årets Ladejarl 2021 er kjent for sine enorme prestasjoner i...

Årets Ladejarl

Javad Mushtaq

Javad Mushtaq er en av kandidatene til å vinne Årets Ladejarl 2021. Han er runnlegger og leder for...

Årets Ladejarl

Jan Gunnar Skogås

Neste topp ti kandidat er Jan Gunnar Skogås. Han er nominert for sin innsats på St. Olavs Hospital...

VÅRE VERDIGRUNNLAG

1
2
3
4
5
6
7
8

Vi rendyrker
bedriftens forretningsidé

Vi holder
høy forretningsmoral

Vi skal være
gjeldfri

Vi skal motivere til vinnerkultur

Vi tenker
positivt og offensivt

vi snakker med hverandre
– ikke om hverandre

Kunden er
vår øverste sjef

Vi vil ha det
morsomt og lønnsomt

Vår visjon er å bli anerkjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN hadde en samlet omsetning i 2020 på 105,6 milliarder kroner, og sysselsetter 39 000 mennesker i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: ANTI og INCREO