Bjørn Moe

Han har gjennom sterkt engasjement og dedikert lederskap sørget for at Nidarosdomens Guttekor har fått både nasjonal og internasjonal annerkjennelse.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er Bjørn Moe og har jobbet som dirigent og kunstnerisk leder i Nidarosdomens Guttekor i 50 år. Jobben omfatter direksjon og opplæring av sangere til liturgisk og konserterende virke i Nidarosdomen i tillegg til vidstrakte konsertreiser nasjonalt og globalt.

Hva brenner du for?

Jeg velger å si det med dikteren Anders Vassbotn; «…det er å leggja all urett og lygn i grav …det er å vinna til sanning i all sin ferd …det er i arbeid mot rikare mål å trå …det er i livet å finna det største verd». Dette brenner jeg for !

Hvorfor tror du at du er nominert til Årets Ladejarl?

Det er vel for et 50årig virke som dirigent og kunstnerisk leder i Nidarosdomens Guttekor.
I denne perioden har mer enn tusen gutter og menn bevist at de kan bli korsangere av høyeste kvalitet og turnere verden rundt bare de får den rette opplæring.
Eksempelvis har koret sunget i Taiwan, Singapore, Moskva, Roma, Vatikanet med pavebesøk, Paris,
Versailles, Santiago de Compostela sammen med kongeparet, London, Berlin, Los Angeles, Seattle og New York bare for å ha nevnt noen. Nidarosdomen er korets faste arbeidsplass hvor gudstjenester, fullsatte konserter, kongesigning og pavebesøk er deler av det daglige virke.

Fortell kort om hvordan du arbeider verdibasert:

Arbeidet i koret preges av respekt for individet, kameratskap og samhandling mellom gutter og menn fra de forskjelligste sosiale og etniske lag, eierskap til kor og musikk, disiplin, utfordring og mestring og ikke minst humor på alle plan.
Som leder ønsker jeg å være «synlig voksen» med et tydelig budskap i dannelse og fremferd, innstudering og opptreden.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO