Kimiya Sajjadi

Hun er opptatt av å skape en mer rettferdig verden. Gjennom Big Enough Global hjelper hun virksomheter å lage strategier til økt mangold og inkludering.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg er en 25 år gammel jente fra Bærum, som er lidenskapelig opptatt av å bidra til økt mangfold og inkludering i arbeidslivet. Dette gjør jeg gjennom å hjelpe virksomheter å lage strategi, men jeg holder også flere foredrag rundt om i hele landet. En viktig del av jobben min av det å skape endring er å være med i samfunnsdebatten, derfor bruker jeg mye tid på å spre kunnskap i sosiale medier og tradisjonelle medier. For to år siden droppet jeg ut av jussen for å satse på selskapet mitt, og jeg har ikke angret en dag siden, fordi jeg føler at meningen med livet er å skape en bedre verden.

Hva brenner du for?

En mer rettferdig verden, hvor ingen faller utenfor.

Hvorfor tror du at du er nominert til Årets Ladejarl?

Jeg ble ganske sjokkert da jeg fikk mailen om at jeg var nominert! Da jeg droppet ut av jussen for to år siden for å satse fulltid på selskapet mitt, var det mange som sa det var galskap, og at jeg kom til å angre.

Jeg tror derfor det at jeg har turt å satse på det jeg brenner for, til tross for motstanden, kan være en stor del av det.

Men den største grunnen tror jeg er bidraget jeg har til samfunnet. Jeg har hjulpet over 100 virksomheter i arbeidet med mangfold og inkludering, samt holdt over 100 foredrag om temaet. Dette tror jeg har resultert i at mange ledere og HR-personell har gått tilbake og jobbet for et større mangfold og økt inkludering på sin arbeidsplass. Dette er kjempeviktig, fordi vi vet at samfunn med små forskjeller gjør det bedre enn der mange faller utenfor. For å ta meg som et eksempel. Jeg kom til Norge som flyktning da jeg var tre år. På grunn av denne samfunnsmodellen har jeg kunne bli en ressurs for samfunnet. Denne samfunnsmodellen har jeg lyst til å være med på å bygge videre.

Fortell kort om hvordan du arbeider verdibasert:

Som nevnt er det viktigste for meg å skape en mer rettferdig verden, hvor ingen faller utenfor. Dette er også en verdi for meg som jeg alltid jobber mot, og derfor selve visjonen i selskapet mitt.

Like viktig som det å gi råd til andre, er å følge rådene mine selv. For noen måneder siden la jeg merke til at alle mine leverandører og samarbeidspartnere er menn. Jeg har bevisst jobbet for et større mangfold blant mine leverandører og samarbeidspartnere siden da. Så verdibasert arbeid handler ikke bare om rådene jeg gir andre, men også hva jeg velger å følge selv.

Når det kommer til ledelse handler det for meg om å se potensialet i mennesker. For eksempel er jeg i en rekrutteringsprosess nå, hvor mange på femti+ har søkt. I søknadene skriver de at de frykter alderen deres gjør at jeg ikke ser på dem som ambisiøse nok. Men jeg ser heller på alderen deres som en kjemperessurs.

Min lederfilosofi handler om å få folk til å vokse og å se potensialet i dem. Derfor er jeg alltid villig til å åpne dørene for folk som ønsker å gi alt og jobbe hardt. Slik kan jeg også bidra til å skape et mer rettferdig samfunn hvor alle er inkludert.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO