Mats Zucccarello

Mats er kanskje mest kjent som idrettsutøver, men han har også et bankende hjerte for at alle barn og unge skal få kjenne på glede, mestring og samhold.

Vi tok en nærmere prat med Mats Zuccarello for å bli bedre kjent med han og hvordan han jobber for at barn skal ha like muligheter til å delta i idretten, slik at ingen faller utenfor.

Hvem er du og hva jobber du med?

Jeg heter Mats, og har spilt profesjonell ishockey hele min yrkesaktive karriere. Jeg har egentlig drevet med hockey (og fotball) så lenge jeg kan huske, og det har gitt meg enorm glede i alle år. Derfor startet jeg Zuccarellostiftelsen i 2016, for at flere barn og unge skal få drive med idrett, uavhengig bakgrunn.

Hva brenner du for?

Jeg brenner for at barn og unge skal få holde på med idrett og fysisk aktivitet, og vil at alle barn og unge skal få muligheten til kjenne på mestring, glede og samhold gjennom idretten.

Hvorfor tror du at du er nominert til Årets Ladejarl?

Fordi jeg ønsker å gjøre en forskjell for barn og unge. Jeg ønsker at idretten skal være tilgjengelig for alle, uavhengig bakgrunn, og gjennom Zuccarellostiftelsen har vi muligheten til å gjøre en forskjell for noen-

Fortell kort om hvordan du leder og arbeider verdibasert:

Fra første gangen jeg tok på meg skøyter, og helt frem til i dag har idretten vært med på å forme meg som menneske. Idretten handler ikke bare om prestasjoner, men også om fellesskap, glede og samhold. Gjennom Zuccarellostiftelsen jobber vi for at alle barn og unge i Norge skal oppleve det samme som meg. Vi har et dyktig styre og ansatte som hver dag ønsker å gjøre en forskjell. Sammen jobber vi strukturert for å hjelpe flere barn og unge, til å spre idrettsglede, lek, mestring og utvikling. Vi ønsker å bidra til å bygge sterke og trygge barn, bidra i samfunnet og opptre profesjonelle.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO