Eirik Holdal

Eirik Holdal har vist stort engasjement for å få ting til å skje i sin hjembygd, Ørnes i Meløy kommune. Han gjør hele tiden små og store ting for at barn og ungdom skal ha like muligheter, uansett hvor de er vokst opp og med hvilke bakgrunner.

Hvem er du og hva jobber du med?

Mitt navn er Eirik Holdal og jeg bruker stort sett all min fritid og energi på å skape ting for barn og unge i lokalsamfunnet i hjemkommunen min.

Hva brenner du for?

Jeg brenner for at barn og unge skal ha samme muligheter, uansett hvor i landet de bor eller hvordan bakgrunn de kommer med. Jeg brenner for at bygdenorge skal overleve, og at det skal skapes levende lokalsamfunn utenfor de større byene.

Hvorfor tror du at du er nominert til Årets Ladejarl?

Jeg tror folk legger merke til meg grunnet min unge alder og kreativitet. Jeg har ikke barn selv, men ønsker å benytte tiden hvor jeg har mye tid og energi til å gjøre lokalsamfunnet bedre – både for dagens barn og unge, men også neste generasjon barn.

Etter å flyttet hjem til hjemplassen min Ørnes, har jeg forsøkt etter beste evne å se hva bygda mangler. Så etablering av nye ting som e-sportsklubb og frisbeegolfbane har blitt lagt merke til. Samtidig arrangerer jeg nå Norges største e-sportturnering, med internasjonale verdensmestere i hjembygda. Dette i håp om at bygda skal bli lagt merke til av hele verden.

Fortell kort om hvordan du leder og arbeider verdibasert:

Mine grunnverdier er at barn og unge skal ha det bra, uansett hvor de kommer fra eller hvilken bakgrunn de kommer med. Gjennom min rolle som trener forsøker jeg å legge til rette for at barn skal trives sammen, og få lov til å utvikle seg selv. Jeg jobber for å skape tilbud som ikke finnes i de små lokalsamfunnene, men som kan få stor betydning for barn og unge om det etableres. Når jeg forsøker å skape nye ting finner jeg først ut hvem som er like engasjert og som ønsker at det skal skje noe i bygda. Har man ingen å leke sammen med, blir det heller ingen morsom hverdag. Så fokuset er å spille på lag med de som er positive og vil bidra, fremfor de som ser utfordringer med mindre bygder.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO