Er du vår nye Administrerende Direktør?

Reitan Eiendom søker ny Administrerende direktør. En strategisk, analytisk og løsningsorientert toppleder med gjennomføringsevne.

Reitan Eiendom AS søker en strategisk, analytisk og løsningsorientert toppleder som evner å bygge gode relasjoner eksternt og internt, har solid gjennomføringsevne og samtidig evne til å se nye muligheter.

Den nye lederen vil få en sentral og spennende rolle i trøndersk næringsliv og i eiendomsbransjen i et norsk og nordisk perspektiv. REITAN AS har som visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Det er derfor viktig at den nye lederen kjenner seg igjen i selskapets verdigrunnlag og filosofi.

Kontorsted er på Lade Gaard i Trondheim, og noe reisevirksomhet må påregnes.

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte Visindi v/ partner Patrick Gjønnes, tlf. 410 42 063 eller partner Frode Hepsø Johansson, tlf. 992 21 300.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Reitan Eiendom i prosessens innledende del.

Reitan Eiendom består av datterselskapene E C Dahls Eiendom, RELOG, VestenFjeldske Eiendom og REBUS Handelseiendom. Selskapet har tre satsingsområder: Sentrumseiendom i Trondheim, Bergen og Oslo, Logistikk- og industrieiendom i Skandinavia og Handelseiendom i Skandinavia. Selskapet eies av REITAN AS, et familieselskap som driver virksomhet i syv land.

Les mer om Reitan Eiendom her

Stillingsannonsen hos Visindi her

Finn annonse for stillingen her.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO