Årets Ladejarl

Nå kan du være med å nominere kandidater til verdiprisen Årets Ladejarl 2024. Alle kan nominere, og alle kan nomineres.

Årets Ladejarl er verdiprisen som deles ut på Lade Gaard 11. september. Prisen gis et enkeltmenneske som gjennom hardt arbeid, sterk motivasjon og beundringsverdig pågangsmot bidrar til et varmere samfunn. Gjennom verdibasert arbeid viser Årets Ladejarl at man kan skape resultater vi andre kan unne og beundre.

Nomineringen til Årets Ladejarl 2024 stengte 1. mai.

Årets Ladejarl

Årets Ladejarl skal være selve symbolet på verdibasert arbeid og ledelse. Prisen er et bevis på at man inspirerer og motiverer andre til å skape resultater. Personlig ansvar og engasjement er oppskriften for å skape resultater som vi andre bare kan unne og beundre.

Hvert år kommer det inn mange gode nominasjoner til verdiprisen Årets Ladejarl. Det tyder på at vi har mange sterke ildsjeler i landet vårt. Alle nominasjonene som kommer inn blir nøye gått gjennom, før sekretariatet presenterer årets topp ti kandidater for juryen. Personene som er med på topp ti listen har i særlig grad utmerket seg for sitt pågangsmot og sterke verdier. og Vinneren av Årets Ladejarl mottar en æresbevisning for å ha fulgt sine drømmer.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO