selskap_logo

Reitan Retail er et handelsselskap som omfatter forretningsområdene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, Reitan Convenience og Uno-X Mobility.

Visiting address

Gladengveien 2

0661 Oslo

Other resources

Reitan Retail er et handelshus med eierinteresser innenfor dagligvare, kiosk og drivstoff i Norden og Baltikum. Reitan Retail har i dag rundt 39 000 sysselsatte og 3 750 utsalgssteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Litauen og Estland.

Gjennom langsiktig eierskap i konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, Reitan Convenience og Uno-X Mobility, er vår ambisjon å skape verdier på en effektiv og ansvarlig måte, for kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunn.

Reitan Retail skal gjennom tydelig kundefokus, sterke verdier og godt lokalt lederskap være et ledende selskap innenfor varehandel i Norden og Baltikum. Vi vil være tilstede der folk er, med gode og relevante konsepter.

Ole Robert Reitan

Våre forretningsområder

REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende i Skandinavia innen organisering og drift av franchisebasert virksomhet innen dagligvarehandel.

Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk og convenience markedet i Norden og Baltikum og omfatter Narvesen i Norge, Lativa og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility har som misjon å utvikle og promotere løsninger for bærekraftig mobilitet. Forretningsområdet står bak energistasjonskjedene Uno-X, YX, YX 7-Eleven og YX Truck, og har en svært sterk posisjon i sine markeder.

Reitan Handel ledes av Ole Robert Reitan

CONTACT PERSON
FOR Reitan Retail

Har du spørsmål relatert til handelsvirksomheten finner du relevante kontaktpersoner under. Velg riktig selskap og person.

Øyvind Breivik

Title:Kommunikasjonssjef
Mobile:
Company:

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN AS består av selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

Other companies

I tillegg til å drive med handel og eiendom har vi selvstendige andre selskaper:

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We focus on our
business idea

We keep
a high business moral

We are committed
to be
debt-free

We encourage a winning culture

we have
a positive and
proactive mindset

We talk with each other
– not about each other

The customer is
our ultimate boss

We want our work to be
enjoyable and profitable