selskap_logo

REITAN HANDEL er et handelsselskap som omfatter konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, REITAN CONVENIENCE og Uno-X Mobility.

Visiting address

Gladengveien 2

0661 Oslo

REITAN HANDEL er et handelshus med eierinteresser innenfor dagligvare, kiosk og drivstoff i Norden og Baltikum. REITAN HANDEL har i dag rundt 38 000 sysselsatte og 3 750 utsalgssteder i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Latvia, Litauen og Estland.

Gjennom langsiktig eierskap i konseptselskapene REMA 1000 Norge, REMA 1000 Danmark, REITAN CONVENIENCE og Uno-X Mobility, er vår ambisjon å skape verdier på en effektiv og ansvarlig måte, for kunder, samarbeidspartnere og lokalsamfunn.

REITAN HANDEL skal gjennom tydelig kundefokus, sterke verdier og godt lokalt lederskap være et ledende selskap innenfor varehandel i Norden og Baltikum. Vi vil være tilstede der folk er, med gode og relevante konsepter.

Ole Robert Reitan

Våre konseptselskaper

REMA 1000 Norge og REMA 1000 Danmark er ledende i Skandinavia innen organisering og drift av franchisebasert virksomhet innen dagligvarehandel.

REITAN CONVENIENCE har en sterk posisjon i kiosk og convenience markedet i Norden og Baltikum og omfatter Narvesen i Norge, Lativa og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Elevn i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.

Uno-X Mobility driver skandinavias mest effektive forsyning av drivstoff til private og bedrifter, og står bak energistasjonskjedene Uno-X, YX, YX 7-Eleven og YX Truck.

REITAN HANDEL ledes av Ole Robert Reitan

CONTACT PERSON
FOR REITAN HANDEL

Har du spørsmål relatert til handelsvirksomheten finner du relevante kontaktpersoner under. Velg riktig selskap og person.

Inger Sethov

Title:Kommunikasjonsdirektør
Mobile:
Company:

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN består av tre forretningsområder: REITAN HANDEL, REITAN EIENDOM og REITAN KAPITAL.

Other companies

I tillegg til våre tre forretningsområder har vi selskapene.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We focus on our
business idea

We keep
a high business moral

We are committed
to be
debt-free

We encourage a winning culture

we have
a positive and
proactive mindset

We talk with each other
– not about each other

The customer is
our ultimate boss

We want our work to be
enjoyable and profitable