Our companies

Som eier bidrar vi med å videreutvikle selskapene gjennom å være en pådriver i arbeidet med strategi, struktur, kultur og finansielle standarder. REITAN AS består av selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.

Reitan Retail er et handelsselskap som omfatter forretningsområdene REMA...

Reitan Eiendom har tre satsingsområder: Sentrumseiendom i Trondheim,...

Gjennom en diversifisert og global finansiell portefølje ivaretar og...

Other companies

I tillegg til å drive med handel og eiendom har vi selvstendige andre selskaper:

Our brands

Vi har virksomheter i syv land i Norden og Baltikum. Med sterke og unike merkevarer jobber vi kontinuerlig om å bli det mest verdidrevne selskapet. Det gjør vi gjennom å rendyrke alle våre konsepters forretningsideer, og ved å opprettholde kulturen hvor kunden alltid er vår øverste sjef.
Select company
Select company
Select country
Handel · Brands
REMA 1000

REMA 1000, lavpriskjeden hvor summen på kassalappen teller! Merkevaren REMA 1000 er kjent for både nordmenn og dansker. Hver dag jobber dyktige medarbeidere og kjøpmenn for gi kundene varer av kvalitet til lavest mulig pris.

Handel · Brands
Narvesen

Narvesen er en solid norsk merkevare – som alle har et forhold til. Kjeden har en unik merkevarekjennskap og er markedsleder i sitt marked i Norge.

Handel · Brands
7-Eleven

7-Eleven er butikken som gir deg energiboost, storbyfølelse og puls – hele døgnet!

Handel · Brands
Northland

Når du trenger påfyll på farten - baguetter, varme eller kalde drikker finner du alltid hos Northland på de mest travle knutepunktene.

Handel · Brands
Pressbyrån

Sveriges mest moderne kiosk.

Handel · Brands
R-Kioski

R-kioski er vårt franchise-drevne kiosk og convenience-konsept i Finland og Estland.

Handel · Brands
Caffeine Roasters

Caffeine Roasters har stor kjærlighet og ekte lidenskap til kaffe.

Handel · Brands
Lietuvos Spauda

Lietuvos Spauda betyr «Litauisk Presse» og ble etablert i Litauen i 1944.

Handel · Brands
PBX

Vi er stolte av å utvikle fremtidens mest bærekraftige convenience-konsept

Handel · Brands
Uno-X

Bare billig drivstoff og miljøvennlig bilvask – når du ikke sykler

Handel · Brands
YX

Uansett hvor du er på vei

Handel · Brands
Norsk Kylling

Norsk Kylling samarbeider tett med 135 bønder, to rugerier og har verdens mest moderne anlegg for slakting og foredling av kylling. Disse kyllingproduktene selges i REMA 1000 under merkevarenavnet Solvinge.

Handel · Brands
Kolonihagen

Kolonihagen har siden 2004 levert økologiske og smakfulle produkter til bevisste forbrukere. Vår filosofi er å utvikle produkter som er i tråd med naturen på en bærekraftig og etisk måte, i tett samarbeid med både små og store bønder og produsenter...

Handel · Brands
Solvinge

Solvinge er kylling med os samvittighet, som produseres av Norsk Kylling. Sammen med sine 150 engasjerte bønder produserer de kylling av høy kvalitet og dyrevelferd og mattrygghet står alltid i fokus.

Handel · Brands
Kjeldsberg

Kjeldsberg - Kanskje Norges beste kaffe? Historien om Kjeldsberg Kaffe, er fortellingen om glødene lidenskap for god kaffe. Med fokus på bærekraft, ansvar og kvalitet skal kaffe fra Kjeldsberg både smake godt og føles godt å velge.

Handel · Brands
Spekeloftet

Spekeloftet - lokale oppskrifter og tradisjonelt håndverk. Spekeloftets målsetning er å gjøre kunden fornøyd, derfor har de alle sitt fokus på håndverk og kvalitet.

Handel · Brands
Stange

Med første og siste hånd på verket leverer Stange kylling, and og kalkun av beste kvalitet. Kvalitet er summen av flere faktorer; den beste rasen, naturlig fôr, god tid og god dyrevelferd, samt slakter- og kokkekompetanse. I sum skal dette gi deg de...

Handel · Brands
Grans Bryggeri

Ekte glede siden 1899! Grans Bryggeri har laget leskende drikkevarer i mer enn 120 år. Familiebryggeriet Grans Bryggeri ble etablert i Sandefjord i 1899.

Andre · Brands
Britannia Hotel

Britannia Hotel er et sted for fornøyelse og velvære, for minner som varer - et hus med innflytelse siden 1870.

Eiendom · Brands
E C Dahls Eiendom

E C Dahls Eiendom har visjonen AIE "Alt innenfor elva" og skal med det bli det ledende eiendomsselskapet i Trondheim sentrum. Vi er stolte over å ha en slik eiendomsbedrift i vårt selskap, og de jobber kontinuerlig for å bli en naturlig...

Eiendom · Brands
RELOG

Vi skal være en ledende aktør innenfor utvikling og utleie av næringseiendom med hovedfokus på lager, logistikk og industri ved sentrale knutepunkt i Norden.

Eiendom · Brands
VestenFjeldske Eiendom

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap av REITAN EIENDOM. Selskapets forretningside er å bygge opp en stor eiendomsportefølje i Bergen Sentrum, samt et antall førsteklasses REMA Eiendommer på Vestlandet.

Eiendom · Brands
Dora Eiendom

Dora Eiendom har fra starten av vært fokuserte på å omskape næringsbygg til noe kun sivile leietakere kan ha god nytte av. I dag er Dora 1 blitt blant de mest bærekraftige lokalene i Norge.

Andre · Brands
Nye Hjorten Teater

En teateropplevelse til folket, midt i hjertet av Trondheim.

Skap verdi med oss

Sterk kultur

REITAN er en familiebedrift som samarbeider med nesten 4000 familiebedrifter. Ekte lykke er å holde på med noe meningsfylt for seg selv og for andre. Å skape arbeidsplasser og utvikle mennesker rundt seg er for mange av oss den viktigste drivkraften.

Read entire article

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We focus on our
business idea

We keep
a high business moral

We are committed
to be
debt-free

We encourage a winning culture

we have
a positive and
proactive mindset

We talk with each other
– not about each other

The customer is
our ultimate boss

We want our work to be
enjoyable and profitable

Vår visjon er å bli anerkjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN hadde en samlet omsetning i 2020 på 105,6 milliarder kroner, og sysselsetter 39 000 mennesker i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Verdibasert

Webdesign og webutvikling: ANTI og INCREO