lade gaard

Gården på Lade har huset både konger og jarler. Vi har mye å leve opp til og vi skal ikke gjøre skam på historien. I dag bruker REITAN gården til å bygge verdibaserte ledere, stolthet og en sterk bedriftskultur.

Lade Gaard ligger dominerende til på høyderyggen mellom Ringve og Ladehammeren, med utsikt over Trondheimsfjorden. Lade Gaard er den fornemste lystgård i Trondheim, og har vært i begivenhetenes sentrum gjennom store deler av vår historie. Gården er uløselig knyttet til den norske rikssamlingen.

Ifølge Snorres Saga bygde Harald Hårfagre sin største gård på Lade på slutten av 800-tallet. Han omtalte gården som sin «rette heim» Det var på den tid han samlet Norge til ett rike. På Lade startet rivaliseringen om makten i Norge mellom kongsætt og ladejarlene. Historien om Lade er imponerende og gården har hatt en rekke funksjoner som jarlesete, kongsgård, kirkelig hovedgård, adelig setegård, borgerlig lystgård, skole og kontorlokaler. Gården fungerer i dag som REITAN sitt kulturelle og finansielle hovedsenter.

Intet sted i landet fornemmes enheten i historien sterkere enn på Lade

Francis Bull
Vi har hatt Lade Gaard som kontor siden 1995 og i dag er det hovedkontor for både REITAN AS og REITAN EIENDOM AS. I tillegg til kontor bruker vi gården som sted for å styrke vår filosofi og tenkesett gjennom lederutvikling og kulturtrening. Vi kaller det å installere vårt verdikompass. Her møtes våre Kjøpmenn, ledere og administrasjon fra alle våre selskaper fra de syv landene vi har virksomhet i. For oss er Lade Gaard blitt «vårt rette hjem» og et symbol på stolthet og evighetens perspektiv.

Lade Gaard er et sted for å unne og beundre, la seg inspirerer og lære. Verdiprisen Årets Ladejarl gis derfor ut årlig den 11. september på Lade Gaard, med korps og publikum til stede.

Årets Ladejarl er selve symbolet på verdibasert arbeid- og ledelse. Vi leter etter personer med et engasjement vi kan unne og beundre. Personer vi kan løfte frem, som gjør mer enn de må, sier Colonialmajor, Odd Reitan.

Årets Ladejarl

Årets Ladejarl

Verdiprisen Årets Ladejarl deles ut 11. september på Lade Gaard i Trondheim. Prisen gis et enkeltmenneske som har utmerket seg i sitt arbeidet for et varmere samfunn gjennom verdibasert ledelse og arbeid.

Historien om Lade Gaard

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO