Grans Bryggeri

Handel · Brands

Ekte glede siden 1899! Grans Bryggeri har laget leskende drikkevarer i mer enn 120 år. Familiebryggeriet Grans Bryggeri ble etablert i Sandefjord i 1899.

Visiting address

Hegnasletta 4

3217 Sandefjord

Postal address

Postboks 1713 Kilen

3206 Sandefjord

Mens de fleste andre bryggerier i andre mellomstore norske byer er blitt kjøpt opp, er Grans fortsatt i private hender – og drives av tredje generasjon av samme familie. I oktober 2005 kjøpte Reitangruppen (nå REITAN HANDEL) seg inn og eier dermed 50 % av bryggeriet. Familien Gran eier de resterende 50%.

Det hele startet med Guttorm Gran senior: mannen som på midten av 60-tallet gikk rett i strupen på Oslo-bryggeriene da han skrudde ned prisene og åpnet fabrikkutsalg. Resultatet ble mangedoblet omsetning. Siden den gang har Grans fortsatt å utfordre konkurrentene. Det som en gang var et lite, lokalt bryggeri, har med årene blitt et av Norges mest moderne produksjonsanlegg. Og utsalget er flyttet til hyllene på REMA 1000.

I dag tapper Grans øl, brus og mineralvann for enhver smak – enten du liker brus med eller uten sukker, Taffel naturell eller fruktig iste. Hver tappeserie blir grundig kontrollert av bedriftens laboratorium hvor smak, farge og innhold sjekkes før produktene klareres for salg. Med disse rutinene kan kundene være sikre på at de får førsteklasses kvalitet på alle våre varer.

For å ivareta miljøet har Grans Bryggeri tilbudt produkter med gjenvunnet plast i emballasjen siden 2013. Denne endringen tilsvarer 550 tonn mindre produksjon av ny plast hvert år. Bestselgere som Tropo, Champ, Cola og Cola X fra Grans har alle til felles at de bruker emballasje som inneholder 50 prosent resirkulert plast.

Litt om våre merkevarer:

Taffel

Taffel er rent krystallklart vann, kun tilsatt moderat mengde kullsyre og aroma. Et par varianter er tilsatt mineraler. Dette gir et velbalansert mineralvann. Taffel er et naturlig valg til all mat og perfekt som en ren tørsteslukker. Designet er inspirert av gamle vakre krystall-karafler. Produktet tar seg godt ut på et duket bord, hverdag som fest.

Grans Cola X/Cola Classic

Cola X er vårt største brusprodukt og det sier ikke så rent lite! Det kan tyde på at mange har innsett at det er innholdet og smaken som teller. Er du en av dem som har oppdaget at Grans Cola X er minst like god som sine mer kjente konkurrenter så er det bare å gratulere! Cola X har en klassisk god colasmak og bør oppleves, testes, eller gjerne blind-testes. Amerikanerne kan si hva de vil, men den beste cola´n kommer fra Sandefjord.

Siesta/Siesta X

Siesta er kanskje vår aller største klassiker! Den har litt mindre kullsyre enn mange andre appelsinbruser, noe som gjør at den myke søte smaken av appelsin blir enda litt fyldigere. Perfekt som tørsteslukker eller når man vil unne seg noe ekstra godt i hverdagen. Alle bør stresse ned og unne seg en liten Siesta hver dag, det er bra for helsa.

Singo/Singo X

Singo mener vi (helt ubeskjedent) er kongen av alle sitronbruser og ble relansert med nytt design og grønn flaske i 2018. En frisk og god blanding av lime og sitron, tilsatt en generøs porsjon bobler gir en umiddelbar og total lykkefølelse i kroppen hos både store og små! Singo har vært med oss siden 60-tallet og hvis du er vokst opp et sted der det ikke var mer enn fem timers rask gange til nærmeste Grans-utsalg, har du garantert sterke minner til denne brusen!

Tropo

Tropo har mange fans og det har blitt jobbet hardt i sosiale media for å få den tilbake. Nå har dette arbeidet blant fansen gitt resultater og Tropo er endelig tilbake. En deilig drikk med tropisk smak. Perfekt som tørsteslukker eller når man vil unne seg noe ekstra godt i hverdagen.

Grans Julebrus/Julebrus X

Grans tradisjonsrike julebrus. God på pris og god på smak, slik all Grans brus har for vane å være.

Grans Iste/Iste X

Smak av fersken. Nytes iskald og er i sortiment hele året.

Champ/Champ X

Vår stolte brus med fruktsmak. THE BRUS OF CHAMPIONS. En deilig sprudlende drikk med fruktsmak. Tenker man seg bare godt nok om, finnes det alltid noe å feire og hver dag blir en fest! God som tørsteslukker, uunnværlig i barneselskap. Champ er rett og slett en klassiker for alle oss som tar brus på alvor.

Grans Cider/Cider X

Brus med smak av eple og drue. Kanskje Norges beste og flotteste Cider, kan ikke beskrives, må oppleves!

Grans øl

Grans har brygget øl i over 120 år med ekte lidenskap og entusiasme. Grans produserer flere varianter innenfor Grans-serien, BARE-serien og Lade Gaards-serien. I 2020 bygget Grans et nytt moderne anlegg og høsten 2020 ble kanskje Norges råeste og mest moderne bryggeri klart. Alle reseptene har fått forbedret oppskrift og Grans-serien ble relansert med nytt design vinteren 2021.»

more Brands

Filter companies
Select company
Select country

REMA 1000, lavpriskjeden hvor summen på kassalappen teller!...

Narvesen er en solid norsk merkevare – som alle har et forhold til....

7-Eleven er butikken som gir deg energiboost, storbyfølelse og puls –...

Når du trenger påfyll på farten - baguetter, varme eller kalde...

Sveriges mest moderne kiosk.

R-kioski er vårt franchise-drevne kiosk og convenience-konsept i...

Caffeine Roasters har stor kjærlighet og ekte lidenskap til kaffe.

Lietuvos Spauda betyr «Litauisk Presse» og ble etablert i Litauen i...

Vi er stolte av å utvikle fremtidens mest bærekraftige...

Billig lynlading, Svanemerket bilvask og drivstoff – når du ikke...

Norsk Kylling samarbeider tett med 135 bønder, to rugerier og har...

Kolonihagen har siden 2004 levert økologiske og smakfulle produkter...

Solvinge er kylling med os samvittighet, som produseres av Norsk...

Kjeldsberg - Kanskje Norges beste kaffe? Historien om Kjeldsberg...

Spekeloftet - lokale oppskrifter og tradisjonelt...

Med første og siste hånd på verket leverer Stange kylling, and og...

Ekte glede siden 1899! Grans Bryggeri har laget leskende...

Britannia Hotel er et sted for fornøyelse og velvære, for minner som...

E C Dahls Eiendom har visjonen AIE "Alt innenfor elva" og skal med...

Vi skal være en ledende aktør innenfor utvikling og utleie av...

VestenFjeldske Eiendom AS ble etablert i 2000 og er et datterselskap...

REBUS Handelseiendom AS ble startet i 2014 og har som ambisjon å bli...

Dora Eiendom har fra starten av vært fokuserte på å omskape...

En femstjerners teateropplevelse til folket, midt i hjertet av...

En trøndersk kulturinstitusjon i verdensklasse.

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO