Norsk Kylling er den første i Norge som i stor skala kun produserer saktevoksende kylling som lever lenger og har det bedre enn annen kylling. Dette gir oss et landbruksprodukt i verdensklasse som også er godkjent etter den europeiske dyrevelferdsstandarden ECC.
Norsk Kylling er mer enn bare kylling. Det handler like mye om mennesker. Dyktige bønder som er opptatt av dyrevelferd og som jobber ansvarlig og godt med dyrene sine, ansatte som kan sitt håndverk og som alltid jobber for å være best på det man gjør. Norsk Kylling er summen av engasjerte og flinke mennesker som får bra ting til å skje sammen.
I Norsk Kylling samler man by og land, dyrevelferd og bondevett, industri og omtanke for miljøet, fordi Norsk Kylling tror på at det er når mennesker møtes og samler seg om felles mål, at man oppnår mest.
Selskapets samfunnsoppdrag er å produsere god, bærekraftig mat på en ansvarlig måte. Gjennom samarbeid med andre og det å tenke større enn seg selv skal Norsk Kylling alltid tilføre noe mer til lokalsamfunnene, regionen og verden vi lever i. I årene som kommer skal derfor Norsk Kylling sette en ny standard for bransjen blant annet gjennom å bli klimapositive, arealnøytrale, fjerne all soya fra kylling fôret og bygge sirkulære systemer for produksjon og transport.