Sterk kultur

REITAN er en familiebedrift som samarbeider med nesten 4000 familiebedrifter. Ekte lykke er å holde på med noe meningsfylt for seg selv og for andre. Å skape arbeidsplasser og utvikle mennesker rundt seg er for mange av oss den viktigste drivkraften.

Det er opp til hver og en om livet skal fylles med begeistring og tilfredshet eller kjedsomhet og utmattelse. I REITAN er vi opptatt av å bygge en sterk kultur der menneskene settes i stand til å ta gode beslutninger av vilje og lyst og uten byråkrati og regelstyring. Menneskene skal brenne for noe og de må få tillit til å gjennomføre. Å være til nytte gir mening. Å ha en meningsfull rolle gir stolthet. Å være elsket gir selvtillit. Å være en del av et fellesskap i en kultur hvor man føler seg hjemme er av stor betydning. Vi må ikke undervurdere kraften i å være en del av en flokk. En flokk som har de samme verdiene som oss selv. Ledere og Kjøpmenn i REITAN må klargjøre vårt tenkesett og våre verdigrunnlag for alle som jobber her.

Vi må ikke undervurdere kraften i å være en del av en flokk. En flokk som har de samme verdiene som oss selv.

Berit Hvalryg, Rektor Verdiskolen

Å bli en del av oss betyr at du kjenner deg igjen i vårt tenkesett og våre verdigrunnlag. Du inspireres av det å skape noe selv, sterkt eierskap og det å få mye ansvar i en desentral struktur. Vi ønsker oss ledere og medarbeidere som er selvgående, som tar beslutninger og skaper handling i tråd med våre felles verdier og holdninger. Vi er opptatt av tydelige rammer, systemdrift og struktur i kombinasjon med frihet og skaperlyst. Vi leter hele tiden etter hva som kan legges på skinner, effektiviseres, slik at kostnadene går ned. Vi skaper logiske konsepter som kundene, vår øverste sjef, vil ha. Å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet handler om balansen mellom systemdrift og frihet. Det handler om vår tro på at verdistyring er sterkere enn regelstyring. Vi kaller det frihet satt i system.

Å være Kjøpmann er en livsstil. Du må være glad i jobben og ønske å drive med dette.

Therese Broli, Kjøpmann REMA 1000 Ranheimsfjæra

Mange vier sitt liv til sin drøm. Jobben er for mange ren lidenskap, på grensen til galskap og en vei til å oppfylle en drøm man har selv eller som familie. Er drømmen sterk nok, er vi villige til å legge ned mange timer med innsats og kjempe i bratte motbakker. Holder vi på med det vi elsker, slår en magisk utholdenhet inn og tradisjonell arbeidstid viskes ut.
Å vie sitt liv til sin egen drøm og nå de mål man har satt seg gir fantastisk energi og positivitet. Å holde på med noe så meningsfullt som å oppfylle sine egne drømmer og gjennom dette kunne skape arbeidsplasser med mening for menneskene rundt oss, er ekte lykke.

Å skape arbeidsplasser og utvikle mennesker rundt seg er for mange av oss den viktigste drivkraften.

Odd Reitan, Colonialmajor
Riksmøte REMA 1000

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO