Kraften i eierskap og egeninteresse

I samarbeid med entusiastiske mennesker skapes vinnerkultur.

Alt starter med en drøm. Om man lykkes eller ei avhenger av hvor sterk drømmen er. Folk lykkes sjelden med noe man ikke har lidenskap for. Gjør det du elsker og ha fanatisk disiplin, er vårt råd når noe stort skal skapes. Vinnerkultur skapes når entusiastiske mennesker samarbeider og når enkeltmennesker gjennom sin rolle og sitt ansvar har direkte betydning for utviklingen av en virksomhet.

Eierskap, både egeninteresse og emosjonelt eierskap er en viktig drivkraft vi leter etter i alt vi gjør i REITAN. Franchise er et system som styres av egeninteresse. Det fører til at folk får det mer artig på jobb og økte krefter til å yte det lille ekstra. I REITAN motiveres vi av å se mennesker vokse, både privat og faglig. Måten vår virksomhet har operert gjennom franchising, har skapt mange gründere i Norden og Baltikum. Og vi ønsker å skape mer sammen med dyktige mennesker.

Sammen med andre vil jeg skape noe vi kan være stolte av.

Odd Reitan

OUR VALUES

1
2
3
4
5
6
7
8

We stick to our
business model

We keep
high moral standards

We are committed
to be
debt-free

We encourage
a winning culture

We are
positive and
proactive

We talk with each other,
not about each other

The customer is
our ultimate boss

We work for
fun and profit

Vår visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. REITAN sysselsetter 44 101 mennesker i syv land i Norden og Baltikum.

Om oss

Skap verdi med oss

Våre selskaper

Aktuelt

Webdesign og webutvikling: NONSPACE og INCREO